Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Ben jij als Brabantse werkgever bezig met CO₂-reductie, het verbeteren van vitaliteit en aantrekkelijk werkgeverschap? Veel oplossingen liggen in de manier waarop we werken en reizen. Steeds meer werkgevers verdiepen zich daarom in onderwerpen als fietsstimulering, hybride werken of flexibel reizen.

 

Het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) inspireert, adviseert en verbindt:

 

  • We delen de nieuwste ontwikkelingen, kennis en ervaringen in mobiliteit;
  • we adviseren over beleid, (fiscale) regelingen en mogelijke acties;
  • en brengen werkgevers, overheden, markpartijen en kennisinstellingen samen.

 

Samen werken we aan jouw doelstellingen en onze gezamenlijke ambitie om Noord-Brabant duurzaam, vitaal en bereikbaar te maken en houden. Direct aan de slag? Dan kun je kosteloos profiteren van advies op maat voor jouw organisatie.

 

AANSLUITEN

BMN adviseert individuele werkgevers en werkt op specifieke locaties en corridors of rondom thema’s. Kijk op onze interactieve kaart waar BMN in jouw regio actief is. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact met ons op. Is BMN in jouw gemeente nog niet actief? Laat het ons weten, dan nemen wij contact op met je gemeente.

 

Het Brabant Mobiliteitsnetwerk is onderdeel van SmartwayZ.NL, en wordt gefinancierd door het Rijk, de provincie, gemeenten en wegprojecten.