Mobiliteitsindex voor werkgevers: laat jouw mobiliteitsbeleid scoren

 

Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? Wat je belangrijkste ambities ook zijn, gebruik je mobiliteitsbeleid om die te helpen realiseren. Vul kosteloos de Mobiliteitsindex in en je weet direct hoe jouw beleid ervoor staat vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten. Wat kan beter, waar liggen je kansen? Je ontvangt een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips waar je morgen al mee aan de slag kunt. Zo laat je jouw mobiliteitsbeleid scoren. 

 

Kwartiertje werk 

Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer een kwartier, afhankelijk van je kennis van jullie huidige mobiliteitsregelingen. Je beantwoordt vragen over je bedrijfsambities en je beleid op verschillende onderwerpen. Denk aan thuiswerken, fietsen, wagenpark en OV. 

 

Kleine moeite, groot plezier

Direct na het invullen zie je in één oogopslag hoe jouw mobiliteitsbeleid scoort vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten én hoe je beleid op dit moment bijdraagt aan het realiseren van je ambities. 

Daarnaast krijg je een persoonlijk rapport gemaild met concrete adviezen, tips en handvatten, gebaseerd op jouw antwoorden en voorkeuren. Overzichtelijk gerangschikt in acht thema’s lees je welke kansen het meeste opleveren en/of het makkelijkst te realiseren zijn. Hiermee kun je morgen al beginnen! 

Heb je liever wat hulp hierbij? We helpen je graag om je score te verbeteren! Kosteloos, net als het gebruik van de Mobiliteitsindex. 

 

Benieuwd naar jouw Mobiliteitsindex? Aan de slag!

 

Zo werkt de Mobiliteitsindex voor werkgevers

 

Gewild instrument

De Mobiliteitsindex is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, SmartWayZ.NL, provincie Noord-Brabant en het Brabant Mobiliteitsnetwerk. De vragenlijst is de afgelopen maanden volop getest, aangepast en ingezet met positieve reacties als resultaat. Inmiddels bieden ook andere regionale netwerken de Mobiliteitsindex aan zoals Goedopweg in de provincie Utrecht, Breikers in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland Bereikbaar in de provincie Zuid-Holland. De provincie Overijssel toont eveneens belangstelling en ook MONO-zakelijk brengt de Mobliteitsindex onder de aandacht.