Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Ben jij als Brabantse werkgever ook bezig met CO₂-reductie, vitalere medewerkers en aantrekkelijk werkgeverschap? Veel oplossingen liggen in de manier waarop we werken en reizen. Steeds meer werkgevers verdiepen zich daarom in onderwerpen als fietsstimulering, hybride werken, flexibel reizen en elektrisch rijden.

Wil je direct aan de slag? Bekijk hier de makkelijkste en meest effectieve tips & trics, handig gerangschikt op onderwerp.

Sluit je aan bij een van onze regionale communities

BMN adviseert niet alleen individuele werkgevers maar werkt op specifieke locaties of rondom thema’s ook met communities van gelijkgestemde werkgevers. Wij starten een community bij mobiliteitsvragen- of kansen op economische toplocaties en gebruiken de kennis, ervaring en enthousiasme van de netwerkleden voor het vinden van oplossingen. Bijvoorbeeld wanneer organisaties op een bedrijventerrein tegen eenzelfde mobiliteitsprobleem of -vraagstuk aanlopen. Denk aan bereikbaarheid, parkeerproblemen, CO2-uitstoot of wegwerkzaamheden.

Kijk op onze interactieve kaart waar BMN-communities in jouw regio actief zijn. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact met ons op en meld je meteen aan voor de nieuwsbrief. Is BMN in jouw gemeente nog niet actief? Laat het ons weten, dan nemen wij contact op met je gemeente.

Bekijk hier alle lopende wegenprojecten in Brabant.

Dit doet BMN voor jou

Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) brengt al sinds 2013 partijen samen die vanuit een gedeelde visie en ambitie werken aan een duurzaam bereikbaar Brabant.
De kracht van BMN is inspireren, adviseren en verbinden:

 • We delen de nieuwste ontwikkelingen, kennis en ervaringen in mobiliteit met je.
  Bekijk nieuws, agenda, webinars, Kruispunt Brabant, wegenprojecten.
 • We adviseren je over beleid, (fiscale) regelingen en mogelijke acties.
  Kijk hier hoe je direct aan de slag kunt gaan.
 • En we brengen werkgevers zoals jij met overheden, marktpartijen en kennisinstellingen bij elkaar: sluit je aan bij een van de BMN-communities.

BMN in cijfers

 • 517 werkgevers zitten er in ons netwerk
 • 1.150 mobiliteitsmaatregelen namen deze werkgevers
 • 214.000 medewerkers kregen hiermee te maken
 • 3.000 automijdingen per dag zijn het resultaat
 • 3.700 ton minder CO2-uitstoot per jaar is eveneens een mooi resultaat

Meer weten over BMN?

Neem contact op met één van onze communitymanagers of mail naar info@brabantmobiliteitsnetwerk.nl.

Volg BMN op LinkedIn of schrijf je in voor onze maandelijkse Community Update.

Het Brabant Mobiliteitsnetwerk is onderdeel van SmartwayZ.NL, en wordt gefinancierd door het Rijk, de provincie, gemeenten en wegenprojecten.