BMN helpt met advies op maat

Ben jij als Brabantse werkgever ook bezig met CO₂-reductie, vitalere medewerkers en aantrekkelijk werkgeverschap? Veel oplossingen liggen in de manier waarop we werken en reizen. Steeds meer werkgevers verdiepen zich daarom in onderwerpen als fietsstimulering, hybride werken, flexibel reizen en elektrisch rijden. Jij ook? Profiteer dan kosteloos van advies op maat. Samen werken we aan jouw doelstellingen en aan onze gezamenlijke ambitie om Noord-Brabant duurzaam, vitaal en bereikbaar te maken en houden.

 

WAT IS JOUW AMBITIE?

Wij koppelen je aan de communitymanager in jouw regio. Je bespreekt samen wat jullie ambitie is op mobiliteitsgebied. Staat duurzaamheid voorop? Vitaliteit? Of speelt er iets anders? Je krijgt altijd advies op maat.

Neem contact met ons op

 

ANALYSE GEEFT INZICHT

Alles begint met inzicht. Hoe reizen je medewerkers, wat willen en wat vinden ze van de huidige situatie? De enquête geeft antwoord. Kunnen medewerkers ook anders reizen? Dat blijkt uit onze postcodescan. Hoe goed scoor je met je huidige mobiliteitsbeleid, ook ten opzichte van branchegenoten? Dat laat de Mobiliteitsindex je zien. Samen met jou analyseren wij jouw situatie, kosteloos en met zo min mogelijk werk voor jou.
Lees meer>>

 

ACTIEPLAN

Je krijgt van ons een slim, bondig en concreet actieplan. Vol tips die je direct kunt toepassen en advies op maat voor maatregelen die wat meer tijd kosten maar je veel kunnen opleveren.

 

 

AAN DE SLAG

Aan de hand van je eigen actieplan kun je meteen aan de slag. Maar ook zonder bovenstaande stappen te doorlopen, vind je op deze pagina veel handige informatie, nuttige tips en interessante acties!

 

 

 

MAAK GEBRUIK VAN KOSTELOOS ADVIES OP MAAT
Weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw organisatie? Dan kun je kosteloos profiteren van advies op maat. Samen werken we aan het behalen van jouw doelstellingen en met de juiste tools, tips & tricks helpen we je op weg. Neem contact op met één van onze communitymanagers of mail naar info@brabantmobiliteitsnetwerk.nl.