BMN helpt met advies op maat

Ben jij als Brabantse werkgever ook bezig met CO₂-reductie, vitalere medewerkers en aantrekkelijk werkgeverschap? Veel oplossingen liggen in de manier waarop we werken en reizen. Steeds meer werkgevers verdiepen zich daarom in onderwerpen als als fietsstimuleringhybride werkenflexibel reizen en elektrisch rijden. Jij ook? Profiteer dan kosteloos van advies op maat. Samen werken we aan jouw doelstellingen en aan onze gezamenlijke ambitie om Noord-Brabant duurzaam, vitaal en bereikbaar te maken en houden.

1

Wat is jouw ambitie?

Waarom wil je je medewerkers anders laten reizen? Is dat omdat jullie zo duurzaam mogelijk willen werken? Omdat vitaliteit bij jullie hoog in het vaandel staat? Of omdat jullie kosten willen besparen? Zie mobiliteit als middel dat kan helpen om jullie bedrijfsdoel te halen. Dat maakt het veel makkelijker om te beslissen welk beleid je opstelt en welke maatregelen je moet nemen. En medewerkers snappen waarom je wil dat ze bijvoorbeeld vaker met OV of fiets komen. De Mobiliteitsindex laat zien hoe goed je scoort met je huidige mobiliteitsbeleid, ook ten opzichte van branchegenoten. Samen met de communitymanager in jouw regio bespreek je de resultaten en jullie ambitie op mobiliteitsgebied. Je krijgt altijd advies op maat. Neem contact met ons op>>>

2

Analyse geeft inzicht

Alles begint met inzicht. Hoe reizen je medewerkers nu, wat willen en wat vinden ze van de huidige situatie? De medewerkersenquête geeft antwoord. Kunnen medewerkers ook anders reizen? Dat blijkt uit onze postcodescan.  Samen met jou analyseren wij jouw situatie, kosteloos en met zo min mogelijk werk voor jou. Lees meer over deze middelen om meer inzicht te krijgen>>>

3

Actieplan

Je krijgt van ons een slim, bondig en concreet actieplan. Vol tips die je direct kunt toepassen en advies op maat voor maatregelen die wat meer tijd kosten maar je veel kunnen opleveren.

4

Aan de slag

Aan de hand van je eigen actieplan kun je meteen aan de slag. Maar ook zonder bovenstaande stappen te doorlopen, vind je op deze pagina veel handige informatie, nuttige tips en interessante acties. Handig gerangschikt op thema!

Maak gebruik van kosteloos advies op maat

Weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw organisatie? Dan kun je kosteloos profiteren van advies op maat. Samen werken we aan het behalen van jouw doelstellingen en met de juiste tools, tips & tricks helpen we je op weg. Neem contact op met één van onze communitymanagers of mail naar info@brabantmobiliteitsnetwerk.nl.