Ik wil meer inzicht

Alles begint met inzicht. Hoe reizen je medewerkers nu, wat willen ze en wat vinden ze van de huidige reismogelijkheden? De medewerkersenquête geeft antwoord. Kunnen medewerkers ook anders reizen? Dat blijkt uit onze postcodescan. Hoe goed scoor je met je huidige mobiliteitsbeleid, ook ten opzichte van branchegenoten? Dat laat de Mobiliteitsindex je zien. Samen met jou analyseren wij jouw mobiliteitsbeleid, mogelijkheden, wensen en doelen, kosteloos en met zo min mogelijk werk voor jou.

 


MOBILITEITSINDEX: ZO SCOORT JE HUIDIGE MOBILITEITSBELEID

Hoe scoor je als werkgever op aantrekkelijk werkgeverschap, vitaliteit en CO2-uitstoot en draag je bovendien bij aan een leefbare en goed bereikbare regio? Doe mee met de Mobiliteitsindex! Dan weet je meteen hoe jouw organisatie scoort met jullie mobiliteitsbeleid, hoe jullie scoren ten opzichte van andere werkgevers én waar de verbeterpunten voor jouw organisatie liggen.

 

MEDEWERKERSENQUETE: INZICHT IN HUIDIGE REIS- EN WERKGEDRAG

Om effectief aan de slag te gaan met mobiliteit, moet je eerst weten wat je uitgangspunt is. Hoe ziet het huidige reis- en werkgedrag van je medewerkers eruit? Wat vinden ze daarvan en wat willen ze? Om je daarbij te helpen ontwikkelde BMN de medewerkersenquête. Deze digitale vragenlijst gaat over zijn of haar reis- en werkgedrag, intenties en beoordeling van jullie faciliteiten en regelingen. Ook geven de antwoorden inzicht in (ervaren) problematiek en wensen van medewerkers. Je ontvangt een rapportage met alle uitkomsten. Wat valt op? En welke kansen liggen voor het grijpen?

 

POSTCODESCAN: INZICHT IN ALTERNATIEVEN

Hoeveel van je medewerkers wonen er op fietsafstand? Voor welke medewerkers is OV een goed alternatief voor de auto? Hoeveel CO2-uitstoot bespaar je als medewerkers die vlakbij wonen op de fiets komen? Hoeveel bespaar je met een dag extra thuiswerken? De postcodescan laat je zien wat de alternatieven zijn die je medewerkers hebben om anders te reizen en werken. Je krijgt direct inzicht in het effect van de verschillende alternatieven op bijvoorbeeld kosten, reistijd en CO2-uitstoot.


JA, HELP MIJ MEER INZICHT KRIJGEN

Ook inzicht krijgen in het reis- en werkgedrag van jouw medewerkers? Zet kosteloos de Mobiliteitsindex, enquete en/ of scan in binnen jouw organisatie. Neem contact op met één van onze communitymanagers of mail naar info@brabantmobiliteitsnetwerk.nl.