Ik wil direct aan de slag

 

THUISWERKEN STIMULEREN NA DE CORONACRISIS
Sinds de coronacrisis is thuiswerken het nieuwe normaal. Inmiddels komen we steeds een stapje verder uit de crisis. Thuiswerken heeft echter ook een hoop voordelen voor jou als werkgever als voor je werknemers. Wil jij gebruik maken van dit moment en thuiswerken blijvend stimuleren? Ga dan aan de slag met de tips uit het inspiratiepaper ‘Thuiswerken stimuleren na de coronacrisis: hoe doe je dat?

FIETSSTIMULERING MET DE SJEES E-BIKE PROBEERPOOL
Iedere werkgever in Brabant kan ervoor kiezen een Sjees e-bike pool neer te zetten. De Sjees E-bike Pool is een kant-en-klaar concept en je wordt volledig ontzorgd: de fietsen, reserveringssysteem, monitoring, fietsverzekering, pech onderweg service en promotiemiddelen.

 

 

 

FIETSPROMOTIE MET DE SJEES PAKKETTEN
Hoe krijg je je medewerkers vaker op de fiets? En hoe zorg je dat thuiswerkers ook (blijven) bewegen? Sjees Gangmakers helpt je op weg met de nieuwe Sjees Pakketten. 12 maanden fietspromotie voor jouw medewerkers.

 

 

 

MIJN WAGENPARK VERDUURZAMEN
De keuze in elektrische auto’s is inmiddels groot. Een vloot kan daarom zonder problemen overgezet worden naar 100% elektrisch. Voor zowel je organisatie als je medewerkers is de overstap naar een volledig elektrisch wagenpark, ook nu nog, vaak een grote stap. Het Brabant Mobiliteitsnetwerk helpt jou als werkgever op weg bij het verduurzamen van de vloot.

 

 

 

VERKEERSVEILIGHEID IN MIJN BELEID
Als werkgever ben je verantwoordelijk voor ongevallen die tijdens werktijd plaatsvinden. Niet alleen op de werkvloer, maar ook onderweg. Het is belangrijk om als werkgever het goede voorbeeld te geven. Verkeersveiligheid verdient onbetwist een plek in het bedrijfsbeleid.