Fietspromotie met de Sjees Pakketten

Brabantse werkgevers stimuleren hun medewerkers graag om op de fiets te stappen. Fietsende medewerkers leveren namelijk veel op: blije en betrokken medewerkers, minder ziekteverzuim, CO2-reductie, kostenbesparing en een betere bereikbaarheid. Maar hoe krijg je je medewerkers vaker op de fiets? En hoe zorg je dat thuiswerkers ook (blijven) bewegen? Sjees Gangmakers helpt je op weg met de nieuwe Sjees Pakketten. 12 maanden fietspromotie voor jouw medewerkers.

Met de Sjees Pakketten inspireren en activeren we jouw medewerkers om vaker op de fiets te stappen. Zo ben je als werkgever het hele jaar bezig met fietsstimulering, zónder dat je daar zelf veel werk aan hebt. Sjees Gangmakers geeft jouw medewerkers hét zetje in de rug met 12 maanden fietspromotie. Meer medewerkers vaker laten fietsen levert jou als werkgever veel op:

✔ Blije en betrokken werknemers
✔ Minder ziekteverzuim
✔ Betere bereikbaarheid
✔ Meer (parkeer)ruimte
✔ Kostenbesparing
✔ Je toont goed werkgeverschap
✔ Een beter milieu én een gezondere leefomgeving

 

MEER WETEN OVER DE SJEES PAKKETTEN
Wil jij weten wat fietsende medewerkers jouw organisatie opleveren? Wil jij je medewerkers het jaar rond op de fiets helpen én houden? Sjees Gangmakers helpt je op weg. Bekijk de verschillende pakketten op de website van Sjees Gangmakers.

 

 

 

Het nieuwe werken en reizen: op de fiets