Fietsstimulering met de Sjees E-bike Pool

Veel mensen hebben nog nooit op een elektrische fiets gefietst. Ze weten dan ook niet dat die e-bike voor hen een goede optie is voor hun rit naar het werk. Dat geldt waarschijnlijk ook voor je medewerkers. De beste manier om hen te verleiden te gaan fietsen, is ze te laten ervaren hoe fijn het is om te fietsen op een e-bike. Dat kan heel gemakkelijk door een e-bike probeerpool in te zetten. Iedere werkgever in Brabant kan ervoor kiezen een Sjees e-bike pool neer te zetten. De Sjees E-bike Pool is een kant-en-klaar concept en je wordt volledig ontzorgd: de fietsen, reserveringssysteem, monitoring, fietsverzekering, pech onderweg service en promotiemiddelen. Bovendien hebben we samen met Ons Brabant Fietst een aantal acties opgezet waar Brabantse werkgevers makkelijk op kunnen aanhaken

 

VRAAG EEN SJEES E-BIKE POOL AAN
Zijn er in jouw organisatie veel mensen die voor een woon-werkafstand van 5 tot 20 kilometer de auto nemen? Wil je hen helpen vaker op de fiets te stappen? Regel het direct met de Sjees E-bike Pool! Via het aanmeldformulier kun je je vrijblijvend aanmelden. Na bevestiging van je aanmelding nemen wij contact met je op om de probeeractie verder af te stemmen.

 

 

Het nieuwe werken en reizen: op de fiets

Lokale initiatieven

Vanuit de campagne Sjees Gangmakers zijn de volgende lokale initiatieven opgestart:

  • Programmagebied MIRT A2 Deil-Vught: werkgevers in de wijde omgeving van de A2 tussen Deil en Vught krijgen bij het uitvoeren van een Sjees e-bike pool tijdelijk gedeeltelijke financiering uit het programma MIRT A2 Deil-Vught.
  • Regio Eindhoven: diverse fietsenwinkels in en rondom Eindhoven stellen elektrische fietsen beschikbaar in een Sjees E-bike Pool. Iedere inwoner in de regio Eindhoven kan een week een e-bike uitproberen. Bekijk hier de actiepagina van de regio Eindhoven.
  • Gemeente Heusden: gemeente Heusden en Stichting Parkmanagement Heusden organiseren een Sjees E-bike Pool waaraan alle werkgevers in de gemeente Heusden kunnen deelnemen. Er zijn vijf e-bikes gedurende vijf maanden beschikbaar. Als je je aanmeld als werkgever, dan krijg je een digitaal promotiepakket, medewerkers kunnen vervolgens fietsen reserveren. Bekijk hier de actiepagina van de gemeente Heusden.
  • Gemeente Waalwijk: gemeente Waalwijk en Parkmanagement Waalwijk B.V. organiseren een Sjees E-bike Pool waar alle werkgevers in de gemeente Waalwijk aan kunnen deelnemen. Er zijn acht e-bikes gedurende vijf maanden beschikbaar. Als je je aanmeld als werkgever, dan krijg je een digitaal promotiepakket, medewerkers kunnen vervolgens fietsen reserveren. Bekijk hier de actiepagina van de gemeente Waalwijk.
  • Promotiepakket: een e-bike probeeractie kun je volledig inkopen, maar je kunt bijvoorbeeld ook je eigen elektrische fietsen inzetten. Je kunt dan de Sjees campagnemiddelen inzetten voor de promotie van je eigen e-bike pool. De E-Bike Pool Toolkit bevat kant-en-klare (digitale) banners en posters, die je eenvoudig kunt voorzien van je eigen logo. Download de middelen en pas de campagnemiddelen zelf aan of vraag of Sjees je hierbij helpt.