Fietsstimulering met de Sjees E-bike Pool

Veel mensen hebben nog nooit op een elektrische fiets gefietst. Ze weten dan ook niet dat die e-bike voor hen een goede optie is voor hun rit naar het werk. Dat geldt waarschijnlijk ook voor je medewerkers. De beste manier om hen te verleiden te gaan fietsen, is ze te laten ervaren hoe fijn het is om te fietsen op een e-bike. Dat kan heel gemakkelijk door een e-bike probeerpool in te zetten. Iedere werkgever in Brabant kan ervoor kiezen een Sjees e-bike pool neer te zetten. De Sjees E-bike Pool is een kant-en-klaar concept en je wordt volledig ontzorgd: de fietsen, reserveringssysteem, monitoring, fietsverzekering, pech onderweg service en promotiemiddelen. Bovendien hebben we samen met Ons Brabant Fietst een aantal acties opgezet waar Brabantse werkgevers makkelijk op kunnen aanhaken

 

VRAAG EEN SJEES E-BIKE POOL AAN
Zijn er in jouw organisatie veel mensen die voor een woon-werkafstand van 5 tot 20 kilometer de auto nemen? Wil je hen helpen vaker op de fiets te stappen? Regel het direct met de Sjees E-bike Pool! Via het aanmeldformulier kun je je vrijblijvend aanmelden. Na bevestiging van je aanmelding nemen wij contact met je op om de probeeractie verder af te stemmen.

 

 

Het nieuwe werken en reizen: op de fiets

Lokale initiatieven

Vanuit Ons Brabant Fietst, Sjees Gangmakers en Brainport Bereikbaar zijn de volgende lokale initiatieven opgestart:

Brainportregio

Woon en/of werk je in de Brainportregio? Probeer een week lang gratis een e-bike of e-bakfiets uit via een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Natuurlijk wordt alles voor je geregeld: van pech-onderweg-hulp tot aan verzekering en een supportdesk waar je met vragen terecht kunt. Ben je als werkgever gevestigd in de Brainportregio? Vraag dan een gratis e-bike probeeractie aan voor jouw medewerkers. Zo kunnen ze een week lang een e-bike uitproberen en zelf de voordelen van fietsen naar het werk ervaren. Meedoen kan tot eind 2023. Lees hier meer over de e-bike probeeractie van Brainport Bereikbaar en meld je aan.

Promotiepakket

Een e-bike probeeractie kun je volledig inkopen, maar je kunt bijvoorbeeld ook je eigen elektrische fietsen inzetten. Je kunt dan de Sjees campagnemiddelen inzetten voor de promotie van je eigen e-bike pool. De E-Bike Pool Toolkit bevat kant-en-klare (digitale) banners en posters, die je eenvoudig kunt voorzien van je eigen logo. Download de middelen en pas de campagnemiddelen zelf aan of vraag of Sjees je hierbij helpt.