Ik wil kennis en inspiratie

 

WEBINARS OVER MOBILITEIT
Meer weten over specifieke onderwerpen in mobiliteit? Het Brabant Mobiliteitsnetwerk geeft gratis webinars. De afgelopen maanden kwamen er een aantal interessante thema’s aan bod.

 

 

 

UPDATES UIT HET BMN NETWERK
Nieuws en actualiteiten rondom BMN volgen? Met verhalen en inspiratie uit onze communities? Eens in de zes weken sturen we ons netwerk een update over wat er speelt in de BMN communities. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze Community Update!

 

 

 

IN GESPREK OVER MOBILITEIT VAN DE TOEKOMST
Het mobiliteitssysteem van de toekomst vraagt om een omslag in denken en handelen. Een goede bereikbaarheid is en blijft immers cruciaal voor het functioneren van onze Brabantse maatschappij en economie. In 2021 hebben we een reeks (online) evenementen georganiseerd onder de naam Kruispunt Brabantom met het werkgevers in gesprek te gaan over wat ons allen te doen staat in Brabant.

 

 

FLEXIBEL WERKEN EN SLIM REIZEN: ZO WERKT HET
Zo Werkt Het is een samenwerkingsplatform van regionetwerken die zich buigen over regionale en landelijke mobiliteitsoplossingen en campagnes voor flexibel werken. Door middel van het verstrekken van relevante tools, tips & tricks helpen we met dit platform organisaties om flexibel werken en slim & duurzaam reizen nog beter te faciliteren voor hun werknemers.

 

 

ALLES  OVER DE  FIETS IN SJEES MAGAZINE
In Sjees Magazine trakteren we je op een gezonde portie inspiratie, beweging én fietsplezier! Wil jij dit toffe magazine over fiets en lifestyle in Brabant zelf ontvangen? Meld je dan aan als abonnee.