Flexibel werken en slim reizen: Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een samenwerkingsplatform van regionetwerken die zich buigen over regionale en landelijke mobiliteitsoplossingen en campagnes voor flexibel werken. Door middel van het verstrekken van relevante tools, tips & tricks helpen we met dit platform organisaties om flexibel werken en slim & duurzaam reizen nog beter te faciliteren voor hun werknemers.

Op regionaal niveau werkt BMN al tijden aan tal van campagnes en tools die de mobiliteit en werkcultuur van onze regio verbeteren, net als andere regionetwerken in Nederland. Om optimaal te profiteren van elkaars kennis en tools, sloegen wij in september 2020 de handen in één met deze regionetwerken. Samen creëerden wij het landelijke platform Zo Werk Het, waar alle mooie campagnes en tools samen worden gebracht. Met elkaar zetten we ons in voor een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Meer weten over dit platform of gewoon eens een kijkje nemen? Ga dan naar www.zowerkthet.nl.

Doet jouw organisatie al mee aan de leukste campagne van het jaar?


De kranten staan weer vol met berichtgeving over de terugkerende verkeersdrukte. Daarom zet Zo Werkt Het met De Goede Voornemens Inspiratiegids de laatste weken van het jaar in om goede werk- en reisgewoonten op te pakken én vast te houden! Deze vrolijke eindejaarscampagne loopt van 22 november t/m 31 december 2021. Lees er alles over op de website van Zo Werkt Het.

Meer weten?

Heb je vragen over de campagne en wil je meer weten? Neem dan contact op met Tanja van Kooten.