Als werkgever aan de slag met mobiliteit binnen je organisatie?

Aan de slag met mobiliteit

Bijna 150 Brabantse organisaties werken succesvol samen binnen het bmn. Wat het bmn kan betekenen voor jouw organisatie?

 • Het proces tot samenwerken aan bereikbaarheid faciliteren. Binnen jouw organisatie en met andere werkgevers.
 • Onderzoek uitvoeren naar het reisgedrag van jouw medewerkers (voor- en nameting).
 • Handige hulpmiddelen bieden om concrete maatregelen te nemen, zoals een maatregelinspiratieplaat, overzichten van mobiliteitsproducten en -diensten en hun aanbieders en een voorbeeldenbank met factsheets.
 • Nuttige informatie met je delen, zodat je weet welke interessante mobiliteitsprojecten en -programma’s er in jouw regio spelen.
 • Een samenwerkingsnetwerk opbouwen binnen jouw regio (bij wie moet je waarvoor zijn?).

Het bmn ondersteunt organisaties bij het slim regelen van hun mobiliteit. Van onderwijsinstellingen en ziekenhuizen tot (multi)nationale bedrijven in diverse sectoren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van mobiliteitsbeleid (vaak in relatie tot gezondheid, duurzaamheid en vitaliteit) of het nemen van concrete maatregelen. Bijvoorbeeld om meer mensen op de fiets of in het openbaar vervoer of een deelauto te krijgen.

Een team van kundige en enthousiaste communitymanagers staat klaar om hun know how en inspiratie met jou te delen. Soms pak je als organisatie zaken zelf op. En bij andere initiatieven doe je dat samen met andere partijen die op hetzelfde bedrijvenpark zijn gevestigd.

Aansluiten bij een community?

Kijk op onderstaande kaart waar het bmn in jouw regio actief is. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op met je gemeente. Is het bmn in jouw gemeente nog niet actief? Laat het ons weten, dan leggen wij contact met je gemeente. Neem hier contact met ons op.

LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 19 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  Onze eigen verhalenverteller Marion Patist schreef een blog over hoe verhalen bijdragen aan het geluk van fietsen, en wie vertelt die verhalen dan? Onder meer de Efteling ging met Marion mee in de wondere wereld van fietsen en fietsstimulering. Lees er meer over in haar blog.

 • 25 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  De MaaS-pilot op het paleiskwartier is gestart. Gemeente 's-Hertogenbosch is samen met BEAMRZ de uitdaging aangegaan om de mogelijkheden van een MaaS-platform te achterhalen. Wil je je aanmelden, als bewoner of al werkgever, of wil je meer informatie? Volg dan die onderstaande link. #mobilityasaservice

 • 1 Months, 4 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  De fietsinfrastructuur ligt er al, maar automobilisten zitten nog niet op de fiets. Hoe veranderen we dat hardnekkige autogedrag? Ook dat is een vraagstuk waar het Brabant mobiliteitsnetwerk zich mee bezig houdt door middel van bijvoorbeeld fietsstimuleringsplannen zoals Jolanda Smit - van Oijen hier omschrijft. Wil je meer weten over snelfietsroutes of fietsstimulering in de buurt, neem dan contact op met een van onze communitymanagers.

 • 1 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  12 en 14 maart staan Tim Wille en Ewoud Vink van het Brabant mobiliteitsnetwerk op de informatiebijeenkomsten in Zaltbommel en 's Hertogenbosch over de veranderingen rondom de #A2. Daar vertellen zij over de werkgeversbenadering van het bmn. Wilt u meer weten over de de A2 zone bij #Deil en #Vught of bent u geïnteresseerd in de aanpak van bmn, kom dan langs bij een van de bijeenkomsten. Meer informatie vindt u via de onderstaande link.

 • 2 Months, 22 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  Wat een positieve energie! In opdracht van de gemeente Meierijstad en het Platform Ondernemend Meierijstad is het Brabant mobiliteitsnetwerk gestart met een gespreksronde met werkgevers in en rond Veghel. We verkennen hoe bedrijfsleven en overheid samen kunnen zorgen voor het verduurzamen van de mobiliteit van hun werknemers en bezoekers. Lees verder op onze website.