Als werkgever aan de slag met mobiliteit binnen je organisatie?

Aan de slag met mobiliteit

Zo’n 300 Brabantse organisaties werken succesvol samen binnen het BMN. Wat BMN kan betekenen voor jouw organisatie? BMN:

  • Inspireert en helpt met inzichten, kennis en handige hulpmiddelen.
  • Brengt reisgedrag medewerkers in kaart en laat kansen zien.
  • Deelt en verbindt interessante mobiliteitsprojecten en -programma’s.
  • Ondersteunt het in actie komen.
  • Faciliteert samen werken aan mobiliteit met andere werkgevers.
  • Verbindt met overheid, markt en kennisinstellingen rondom concrete vraagstukken.

BMN ondersteunt organisaties bij het slim regelen van hun mobiliteit. Van onderwijsinstellingen en ziekenhuizen tot (multi)nationale bedrijven in diverse sectoren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van mobiliteitsbeleid (vaak in relatie tot gezondheid, duurzaamheid en vitaliteit) of het nemen van concrete maatregelen. Bijvoorbeeld om meer mensen op de fiets of in het openbaar vervoer of een deelauto te krijgen.

Een team van kundige en enthousiaste communitymanagers staat klaar om hun know how en inspiratie met jou te delen. Soms pak je als organisatie zaken zelf op. En bij andere initiatieven doe je dat samen met andere partijen die op hetzelfde bedrijvenpark zijn gevestigd.

Aansluiten bij een community?

Kijk op onze interactieve kaart waar BMN in jouw regio actief is. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op met je gemeente. Is BMN in jouw gemeente nog niet actief? Laat het ons weten, dan leggen wij contact met je gemeente. Neem hier contact met ons op.