Als werkgever aan de slag met mobiliteit binnen je organisatie?

Aan de slag met mobiliteit

Bijna 150 Brabantse organisaties werken succesvol samen binnen het BMN. Wat het BMN kan betekenen voor jouw organisatie?

  • Het proces tot samenwerken aan bereikbaarheid faciliteren. Binnen jouw organisatie en met andere werkgevers.
  • Onderzoek uitvoeren naar het reisgedrag van jouw medewerkers (voor- en nameting).
  • Handige hulpmiddelen bieden om concrete maatregelen te nemen, zoals een maatregelinspiratieplaat, overzichten van mobiliteitsproducten en -diensten en hun aanbieders en een voorbeeldenbank met factsheets.
  • Nuttige informatie met je delen, zodat je weet welke interessante mobiliteitsprojecten en -programma’s er in jouw regio spelen.
  • Een samenwerkingsnetwerk opbouwen binnen jouw regio (bij wie moet je waarvoor zijn?).

Het BMN ondersteunt organisaties bij het slim regelen van hun mobiliteit. Van onderwijsinstellingen en ziekenhuizen tot (multi)nationale bedrijven in diverse sectoren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van mobiliteitsbeleid (vaak in relatie tot gezondheid, duurzaamheid en vitaliteit) of het nemen van concrete maatregelen. Bijvoorbeeld om meer mensen op de fiets of in het openbaar vervoer of een deelauto te krijgen.

Een team van kundige en enthousiaste communitymanagers staat klaar om hun know how en inspiratie met jou te delen. Soms pak je als organisatie zaken zelf op. En bij andere initiatieven doe je dat samen met andere partijen die op hetzelfde bedrijvenpark zijn gevestigd.

Aansluiten bij een community?

Kijk op onze interactieve kaart waar het BMN in jouw regio actief is. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op met je gemeente. Is het BMN in jouw gemeente nog niet actief? Laat het ons weten, dan leggen wij contact met je gemeente. Neem hier contact met ons op.