Agenda

Er gebeurt van alles op het gebied van mobiliteit. Bekijk hier welke evenementen, lezingen, workshops of acties er op onze planning staan.

Gratis webinars

In deze bijzondere tijd biedt het Brabant Mobiliteitsnetwerk graag een helpende hand aan werkgevers met behulp van een serie informatieve en gratis webinars. In drie kwartier krijg je veel praktische tips rondom een specifiek mobiliteitsthema. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen!

Heb je onze eerdere webinars gemist en wil je ze terugkijken? Dat kan! Bekijk hier welke onderwerpen we al bespraken en kijk de webinars terug wanneer het jou uitkomt.

juli 2021

Kruispunt Brabant | Deelsessie Samen op weg naar nieuwe mobiliteit

De periode met dagelijkse files door woon-werkverkeer willen we definitief achter ons laten. Niet alleen om de bereikbaarheid van de regio te verbeteren, maar ook om de doelstellingen van het klimaatakkoord te behalen, zoals een halvering van de CO2-uitstoot in 2030. Dit kunnen ‘we' niet alleen. Binnen en buiten de regio werken we samen. Samen werken we aan het mobiliteitssysteem van de toekomst. De Kruispunt Brabant sessie van 1 juli staat in het teken van de (regionale) mobiliteitstransitie. ...
01 jul
02:30
Online

Webinar | Mobility as a service

Er komen steeds meer nieuwe en slimme hulpmiddelen en toepassingen in mobiliteit. Zowel in verkeersregulering als in reismogelijkheden. Noord-Brabant experimenteert in rap tempo. Hoe ziet de toekomst van mobiliteit eruit? En wat betekent dit voor jouw organisatie? ...
08 jul
10:00 - 10:45
Online
Geen evenementen gevonden!