Zoek je als beleidsmedewerker samenwerking met bedrijven op het gebied van mobiliteit?

Aan de slag met mobiliteit

Een groot aantal Brabantse gemeenten is betrokken bij het Brabant mobiliteitsnetwerk. Dit zijn de B5-steden Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Helmond. Ook gemeenten met minder inwoners, vaak gelegen langs regionale (fiets)corridors, ontdekken de meerwaarde van bmn. Zeker wanneer zich op het gemeentelijk grondgebied een concentratie van werkgevers bevindt. Wat het bmn kan betekenen voor jouw gemeente?

 • Het proces tot samenwerken aan bereikbaarheid faciliteren. Op basis van het gemeentelijke mobiliteitsbeleid, met andere werkgevers.
 • Onderzoek uitvoeren naar het reisgedrag van reizigers in het onderzoeksgebied, de community.
 • Handige hulpmiddelen bieden om concrete maatregelen te nemen.
 • Nuttige informatie met je delen, zodat je weet welke interessante mobiliteitsprojecten en -programma’s er in jouw regio of gemeente spelen.
 • Een samenwerkingsnetwerk opbouwen binnen jouw regio.

Het organiseren van de mobiliteit doe je anno 2019 niet meer als overheid alleen: samenwerking met bedrijfsleven, onderwijs en andere instanties is een must om mobiliteitsgedrag succesvol te kunnen beïnvloeden. Bmn ondersteunt Brabantse gemeenten bij het verbinden van gemeentelijk beleid enerzijds en individuele initiatieven van werkgevers anderzijds. Op het gebied van mobiliteit, zonder de samenhang met bijvoorbeeld verblijfskwaliteit, duurzaamheid en vitaliteit uit het oog te verliezen.

Een team van kundige en enthousiaste communitymanagers staat klaar om hun know how en inspiratie met jou te delen. Know how op het gebied van mobiliteitsmanagement, en op het gebied van samenwerking tussen publieke en private partijen.

Aansluiten bij een community?

Kijk op onderstaande kaart waar het bmn in jouw regio actief is. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op met de communitymanager in jouw regio: klik op de pijl in jouw regio of ga naar de pagina over het bmn-team. Is het bmn in jouw regio nog niet actief? Dan maken we graag kennis met jou en de werkomgeving. Stuur een mailtje naar info@brabantmobiliteitsnetwerk.nl met je contactgegevens en we nemen contact met je op.

LinkedIn

  LinkedIn Company Updates

 • 19 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  Onze eigen verhalenverteller Marion Patist schreef een blog over hoe verhalen bijdragen aan het geluk van fietsen, en wie vertelt die verhalen dan? Onder meer de Efteling ging met Marion mee in de wondere wereld van fietsen en fietsstimulering. Lees er meer over in haar blog.

 • 25 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  De MaaS-pilot op het paleiskwartier is gestart. Gemeente 's-Hertogenbosch is samen met BEAMRZ de uitdaging aangegaan om de mogelijkheden van een MaaS-platform te achterhalen. Wil je je aanmelden, als bewoner of al werkgever, of wil je meer informatie? Volg dan die onderstaande link. #mobilityasaservice

 • 1 Months, 4 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  De fietsinfrastructuur ligt er al, maar automobilisten zitten nog niet op de fiets. Hoe veranderen we dat hardnekkige autogedrag? Ook dat is een vraagstuk waar het Brabant mobiliteitsnetwerk zich mee bezig houdt door middel van bijvoorbeeld fietsstimuleringsplannen zoals Jolanda Smit - van Oijen hier omschrijft. Wil je meer weten over snelfietsroutes of fietsstimulering in de buurt, neem dan contact op met een van onze communitymanagers.

 • 1 Months, 12 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  12 en 14 maart staan Tim Wille en Ewoud Vink van het Brabant mobiliteitsnetwerk op de informatiebijeenkomsten in Zaltbommel en 's Hertogenbosch over de veranderingen rondom de #A2. Daar vertellen zij over de werkgeversbenadering van het bmn. Wilt u meer weten over de de A2 zone bij #Deil en #Vught of bent u geïnteresseerd in de aanpak van bmn, kom dan langs bij een van de bijeenkomsten. Meer informatie vindt u via de onderstaande link.

 • 2 Months, 22 Days Agoview on linkedin

  Brabant mobiliteitsnetwerk

  Wat een positieve energie! In opdracht van de gemeente Meierijstad en het Platform Ondernemend Meierijstad is het Brabant mobiliteitsnetwerk gestart met een gespreksronde met werkgevers in en rond Veghel. We verkennen hoe bedrijfsleven en overheid samen kunnen zorgen voor het verduurzamen van de mobiliteit van hun werknemers en bezoekers. Lees verder op onze website.