Zoek je als beleidsmedewerker samenwerking met bedrijven op het gebied van mobiliteit?

Aan de slag met mobiliteit

Een groot aantal Brabantse gemeenten is betrokken bij het Brabant Mobiliteitsnetwerk. Dit zijn de B5-steden Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Helmond. Ook gemeenten met minder inwoners, vaak gelegen langs regionale (fiets)corridors, ontdekken de meerwaarde van BMN. Zeker wanneer zich op het gemeentelijk grondgebied een concentratie van werkgevers bevindt. Wat het BMN kan betekenen voor jouw gemeente?

  • Het proces tot samenwerken aan bereikbaarheid faciliteren. Op basis van het gemeentelijke mobiliteitsbeleid, met andere werkgevers.
  • Onderzoek uitvoeren naar het reisgedrag van reizigers in het onderzoeksgebied, de community.
  • Handige hulpmiddelen bieden om concrete maatregelen te nemen.
  • Nuttige informatie met je delen, zodat je weet welke interessante mobiliteitsprojecten en -programma’s er in jouw regio of gemeente spelen.
  • Een samenwerkingsnetwerk opbouwen binnen jouw regio.

Het organiseren van de mobiliteit doe je anno 2019 niet meer als overheid alleen: samenwerking met bedrijfsleven, onderwijs en andere instanties is een must om mobiliteitsgedrag succesvol te kunnen beïnvloeden. BMN ondersteunt Brabantse gemeenten bij het verbinden van gemeentelijk beleid enerzijds en individuele initiatieven van werkgevers anderzijds. Op het gebied van mobiliteit, zonder de samenhang met bijvoorbeeld verblijfskwaliteit, duurzaamheid en vitaliteit uit het oog te verliezen.

Een team van kundige en enthousiaste communitymanagers staat klaar om hun know how en inspiratie met jou te delen. Know how op het gebied van mobiliteitsmanagement, en op het gebied van samenwerking tussen publieke en private partijen.

Aansluiten bij een community?

Kijk op onze interactieve kaart waar het BMN in jouw regio actief is. Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op met de communitymanager in jouw regio: klik op de pijl in jouw regio of ga naar de pagina over het bmn-team. Is het BMN in jouw regio nog niet actief? Dan maken we graag kennis met jou en de werkomgeving. Stuur een mailtje naar info@brabantmobiliteitsnetwerk.nl met je contactgegevens en we nemen contact met je op.