Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Duurzaam paleiskwartier

 

Hoe blijft Paleiskwartier duurzaam bereikbaar?

De community Paleiskwartier werkt aan een nieuw programma op het gebied van duurzame mobiliteit voor de komende 3-4 jaar. Op 25 mei kwam de community samen om de ambities uit te diepen en de koers voor de komende periode te bepalen.

 

Sessie paleiskwartier duurzaam

Gemeenschappelijke doelstelling

De overheid en de bedrijven in de community werken vanuit hun eigen doelen en drijfveren aan een gezamenlijk programma duurzame mobiliteit. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met concrete CO2 targets, deelfietsen, elektrische auto’s, carpoolen, een fietsplan en nog veel meer. Het Brabant mobiliteitsnetwerk speelt de komende jaren een ondersteunende rol om de community op weg te helpen. We streven naar een flinke transitie in mobiliteit die gepaard gaat met een verandering van gedrag.

 

Geen mobiliteitsnieuws missen? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...