Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

 

Werkgeversaanpak mobiliteitsmanagement leidt tot honderden spitsmijdingen

Vanuit het Brabant mobiliteitsnetwerk wordt in dertien communities samengewerkt tussen overheden, bedrijven en instellingen met als doel minder mensen in de spits in de auto te laten reizen. Natuurlijk is het stimuleren van de fiets een belangrijke pijler in deze aanpak. De fiets is immers een gezond, sportief en voordelig alternatief voor de auto. Uit de onlangs uitgevoerde evaluatie blijkt de bmn-aanpak zijn vruchten meer dan af te werpen.

 

Mobiliteitsregisseur Tim Wille beschrijft het succes van bmn aan de hand van een aantal concrete voorbeelden in dit artikel in Brabant Magazine.

 

Geen mobiliteitsnieuws missen? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...