Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

E-bike aanschafregeling verlengd

 

E-bike aanschafregeling is verlengd!

Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark en wil je het fietsgebruik onder jouw werknemers stimuleren? Met deze onweerstaanbare (e-)bike aanschafregeling van de gemeente Den Bosch krijgen medewerkers tot de helft van het aankoopbedrag van hun nieuwe e-bike vergoed door minimaal 1 keer per week met hun nieuwe fiets naar werk te gaan. 

Wegens succes verlengd!

Oorspronkelijk kon een werkgever zich aanmelden tot 1 november. Er zijn fietsevents gehouden om de actie onder de aandacht te brengen. Meer daarover lees je in het artikel Maak gebruik van de e-bike aanschafregeling. Door het succes van de actie is deze verlengd! Daarom kunnen werkgevers zich nog aanmelden tot 15 maart!

Hoe werkt het?

De werknemer schaft een e-bike aan en krijgt de helft hiervan vergoed met een maximum van €1.000,-. Die vergoeding wordt voor 50% betaald door de werkgever en voor de andere 50% uit de aanschafregeling. Voorwaarde is dat de werknemer gedurende twee maanden minimaal 1 dag per week naar werk fietst en deze rit registreert in de B-Riders app.

Deelnemen?

Om deel te nemen aan deze aanschafregeling meldt de werkgever zich aan bij de B-Riders organisatie (onderdeel van Provincie Noord-Brabant) door een e-mail te sturen aan company@b-riders.nl. Na het aanmelden ontvang je een informatiepakket waarmee je jouw werknemers op de hoogte kunt stellen en enthousiast kunt maken voor deze regeling. Medewerkers kunnen zich vervolgens zelf aanmelden bij B-Riders.

Heb je nog vragen?

Voor al je vragen over de e-bike aanschafregeling of de werkkostenregeling neem je contact op met de bmn communitymanager van je gebied:

 

De Brand: Onno de Vries via: onno@brabantmobiliteitsnetwerk.nl

De Herven: Tim Wille via: tim@brabantmobiliteitsnetwerk.nl

Pettelaarpark: Birgitta Jansen via: birgitta@brabantmobiliteitsnetwerk.nl

Fietsstimulering / WKR: Jolanda Smit - van Oijen via: jolanda@onsbrabantfietst.nl

 

Geen mobiliteitsnieuws missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...