Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Top 7 bmn-nieuwsartikelen van 2017

Afgelopen jaar hebben we meer dan 60 nieuwsartikelen over mobiliteit geplaatst. Misschien is het je niet gelukt deze allemaal te lezen. Daarom een top 7 met onze meest gelezen artikelen.

 

Veldhoven; voorbeeld van verbinding#1: Veldhoven; voorbeeld van verbinding

Veldhoven de Run heeft de ambitie uitgesproken om (delen van) het terrein de komende jaren te herstructureren en op te waarderen. Lees meer over de aanpak van Veldhoven.

 

► Lees verder

 

 

Brabant Water aan de slag met BEAMRZ#2: Community Paleiskwartier aan de slag met BEAMRZ

Vanuit community Paleiskwartier gaat Brabant Water de komende tijd aan de slag met BEAMRZ. Het programma zal ook worden uitgerold bij andere bedrijven van de community. 

 

► Lees verder

 

Handsfree shoppen en spitsmijden dankzij BaggyBoys

#3: Handsfree shoppen en spitsmijden dankzij BaggyBoys 

De communityleden van de Bossche Binnenstad zetten gezamenlijk in op BaggyBoys als maatregel om hun mobiliteitsuitdaging te realiseren. Lees het interview met Dave Beks, oprichter van BaggyBoys over het succes.

 

► Lees verder

 

Avans aan de slag met B-riders#4: Avans aan de slag met B-riders

Avans is B-Riders-company geworden en hierover spraken wij met John Teeuwes. Lees in het interview wat zijn tips zijn voor een goede aanpak op het gebied van fietsstimulering onder medewerkers.

 

► Lees verder

 

 

 

XP stimuleert haar medewerkers elektrisch te rijden met VIBe#5: NXP stimuleert haar medewerkers elektrisch te rijden met VIBe

De bereikbaarheid van de HTCE onder druk. NXP wil graag deze mobiliteit verduurzamen en startte daarom in 2010 het initiatief VIBe. Tim Wille sprak met Maurice Geraets (directeur NXP Nederland) over dit initiatief.

 

► Lees verder

 

 

 

 

Gemeente Tilburg kiest voor community aanpak bmn

#6: Gemeente Tilburg kiest voor community aanpak bmn 

In de nieuwe mobiliteitsvisie van Tilburg is gekozen voor de community aanpak van het Brabant mobiliteitsnetwerk. In een interview met wethouder Mario Jacobs vroegen wij hem wat zijn motieven en verwachtingen zijn.

 

► Lees verder

 

Inspiratiesessie studenten#7: Inspiratiemiddag studenten Paleiskwartier 

Op dinsdagmiddag 6 juni organiseerde het bmn samen met HAS, Avans Hogeschool en het Koning Willem 1 college een inspiratiemiddag over mobiliteit om het reisgedrag van studenten onder de loep te nemen.

 

► Lees verder

 

 

 

Geen mobiliteitsnieuws missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...