Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Brabant Cycling Businessclub: zakelijk netwerk met hart voor fietsen
 

Heb jij een passie voor wielrennen? En wil je deze passie verbinden met je werk? Kom dan eens kijken bij de Brabant Cycling Businessclub. Bmn mag haar Bosche communityleden uitnodigen om op 19 september bij het Koning Willem I College aan te haken en mee te doen.


De Brabant Cycling Businessclub wil ondernemers en managers met een passie voor fietsen met elkaar verbinden. Enerzijds door zelf met elkaar te gaan fietsen, anderzijds door hen te informeren over nieuwe ontwikkelingen en elkaar op informele wijze beter te leren kennen. Meer informatie over de huidige leden vind je hier: 


Op 19 september heeft de Brabant Cycling Businessclub haar volgende bijeenkomst bij het Koning Willem I College aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch.


15.00 - 15.30 uur ontvangst
15.30 - 15.45 uur korte presentatie rijwielopleiding
15.45 - 16.00 uur omkleding voor fietstocht
16.00 - 17.15 uur fietstocht van circa 40 kilometer
17.15 - 17.30 uur gelegenheid tot douchen
17.30 - 20.30 uur 4-gangen diner bereid door studenten van het Koning Willem I College + presentaties.


Wil je aanhaken? Meld je dan aan bij Gerben van den Broek:  gjmnvandenbroek@hotmail.com


Lees het artikel op Ons Brabant Fietst over de lancering van de businessclub.


Wil je meer informatie via onze communitymanagers? Of informatie over het bmn en activiteiten op het gebied van mobiliteit? Neem contact met ons op of meld je aan voor de bmn nieuwsbrief.

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...