Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Een ‘sneak preview’ op Brabantse fietsprojecten
 

Als gasthoofdredacteur van het dossier fiets in Verkeerskunde geeft Christophe van der Maat een ‘sneak preview’ op enkele Brabantse projecten.

In heel Brabant wordt er stevig geinvesteerd in fiets projecten. Er onstaan stevige netwerken waarbij steeds meer mensen op een positieve manier worden uitgedaagd om te kiezen voor de fiets en de auto te laten staan.  De samenwerking in Brabant is daarbij  een belangrijk onderdeel van de ontwikkelingen en successen. 


In deze editie van Verkeerskunde  lees je inspirerende voorbeelden van Brabantse fietsprojecten en -activiteiten. Het Brabants mobiliteitsnetwerk komt daarin natuurlijk aan bod. 


Lees het dossier fiets en het interview met bmn communitylid Agnes Otten van Fontys uit community Eindhoven Centrum Noordoost!
 

Agnes Otten, coördinator duurzaamheid & mobiliteit voor Fontys Hogescholen en communitylid Eindhoven Centrum Noordoost (Copyright: Marjoleinthijse.com)


Wil je meer informatie over community Eindhoven Centrum Noordoost?

Neem contact op met Birgitta Jansen of ga naar de pagina van Eindhoven Centrum Noordoost!

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 28-11-2017

  Practical Knowledge Café: kennis delen

  In dit Practical Knowledge Café wordt er door Marie José Olde Kalter een inkijkje gegeven in de resultaten van de meta-evaluatie fietsstimuleringsprojecten, wordt er een tool aangeboden om een e-bike en aan te schaffen en vertelt Eric Mink hoe je opgedane kennis naar het volgende niveau tilt.

  Lees meer...
 • 22-11-2017

  Talking Traffic in gesprek

  De geautomatiseerde toekomst komt eraan, daarover is iedereen het eens. Maar wanneer, waar, hoe? En vooral, welke kansen biedt dat en wat vergt dat? Daarover gaat de bijeenkomst 'Talking Traffic in gesprek'.

  Lees meer...
 • 1-11-2017

  Deadline aanmelden aanschafregel e-bike

  Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark? Maak dan gebruik van de voordelige e-bikes aanschafregeling. 

  Lees meer...
 • 11-10-2017

  Nieuwe ronde Mobility Lab

  Het Mobility Lab geeft ondersteuning om innovatieve mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en te testen. Jonge startups mogen hun concept pitchen, waarna 15 winnaars hun prototype de praktijk mogen testen in de regio’s Noord-Brabant en Rotterdam.

  Lees meer...
 • 6-10-2017

  Low Car Diet

  Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen jouw organisatie? Doe mee aan het Low Car Diet.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...