Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Een ‘sneak preview’ op Brabantse fietsprojecten
 

Als gasthoofdredacteur van het dossier fiets in Verkeerskunde geeft Christophe van der Maat een ‘sneak preview’ op enkele Brabantse projecten.

In heel Brabant wordt er stevig geinvesteerd in fiets projecten. Er onstaan stevige netwerken waarbij steeds meer mensen op een positieve manier worden uitgedaagd om te kiezen voor de fiets en de auto te laten staan.  De samenwerking in Brabant is daarbij  een belangrijk onderdeel van de ontwikkelingen en successen. 


In deze editie van Verkeerskunde  lees je inspirerende voorbeelden van Brabantse fietsprojecten en -activiteiten. Het Brabants mobiliteitsnetwerk komt daarin natuurlijk aan bod. 


Lees het dossier fiets en het interview met bmn communitylid Agnes Otten van Fontys uit community Eindhoven Centrum Noordoost!
 

Agnes Otten, coördinator duurzaamheid & mobiliteit voor Fontys Hogescholen en communitylid Eindhoven Centrum Noordoost (Copyright: Marjoleinthijse.com)


Wil je meer informatie over community Eindhoven Centrum Noordoost?

Neem contact op met Birgitta Jansen of ga naar de pagina van Eindhoven Centrum Noordoost!

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...