Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Mobiliteitsproblematiek moet worden aangepakt

In nieuwsuur van zaterdag 29 juli werd de discussie over mobiliteitsproblematiek en de rol van de werkgever aangekaart. In een interview geeft Roger van Boxtel, topman bij NS aan welke maatregelen de NS wil treffen en wat daarvoor nodig is.  Na de zomer gaat NS kortingen aanbieden die worden aangeboden als mensen in de zogenoemde schouderspits reizen.  Dat zijn de tijden die grenzen aan de spits.


In de uitzending wordt verder ook ingegaan op  de elektrische fiets, de rol van de werknemer en rekeningrijden. De discussie over de manier waarop het mobiliteitsprobleem moet worden aangepakt is soms nog lastig, maar dat het nodig is, ziet iedereen.
 

Bekijk het hele fragment terug van 8.30-21.50
 


Wil je weten wat de aanpak is van werkgevers uit de communities in Brabant? Bekijk de pagina's van onze communities.

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...