Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Bedrijventerreinen Kraaiven en Vossenberg


Urgentie: nu en in de toekomst

Kraaiven en Vossenberg zijn 2 aangrenzende bedrijventerreinen aan de noordkant van Tilburg. Aan de kant van de stad zit veel bedrijvigheid omtrent autoverkopen. Verder in het gebied zitten er voornamelijk veel logistieke bedrijven.  Vossenberg kan worden opgesplitst in Vossenberg

I, II, en III, gebaseerd op delen welke bij zijn gebouwd. Voornamelijk de achterste gedeeltes zouden graag beter bereikbaar willen zijn met het OV zodat de werknemers met het OV kunnen reizen zodat er minder druk op de parkeervoorzieningen komt. Er is namelijk niet voldoende ruimte voor parkeerplaatsen voor de nieuwe, snelgroeiende bedrijven welke zich hebben gevestigd op Vossenberg en Kraaiven.

Wensbeeld: de stip op de horizon

In het verleden is al eens geprobeerd samen de problemen rond de bereikbaarheid op te pakken maar dit heeft helaas nog niet tot een gewenst resultaat geleid.  Vandaar het BMN is gecontacteerd om samen met de ondernemers om de tafel te gaan zitten om gezamenlijk de knelpunten aan te pakken en gezamenlijk een ambitie op te zetten. In de tijd van dit schrijven worden er individuele gesprekken met verschillende ondernemers gevoerd en staat de kick off, waarin we de gezamenlijke stip op de horizon gaan bepalen nog gepland.

 

Dimitri Pouwels
Dimitri Pouwels

Telefoon: +31 (0)6 118 420 33

E-mail: dimitri@brabantmobiliteitsnetwerk.nl

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...