Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communitymanager Birgitta Jansen

"Door mensen in beweging te brengen ontstaat de meeste energie"

 

"Mobiliteit is meestal geen doel op  zich. Mensen verplaatsen zich om op een fijne plek te kunnen wonen, werken en genieten van het leven. Als communitymanager gebruik ik mijn brandstof om partijen in beweging te brengen, moet ik soms een noodstop maken of het stuur helemaal omgooien en een nieuwe weg vinden. Gaaf als dat kan helpen om Brabant bereikbaar te houden!".

 

 

 

Birgitta Jansen is communitymanager is communitymanager bij het bmn. Ze werkt als procesleider/facilitator/trainer onder andere voor XTNT Experts in Traffic and Transport, een verkeerskundig advies- en realisatiebureau. Birgitta combineert haar inhoudelijke kennis als verkeerskundige dagelijks met haar ervaring als theaterregisseur, musicalproducent en dansdocent.
 

Neem contact op met Birgitta via Birgitta@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Onno de Vries, Sanne KruyffJoris van Zijl en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 

 

 

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 28-11-2017

  Practical Knowledge Café: kennis delen

  In dit Practical Knowledge Café wordt er door Marie José Olde Kalter een inkijkje gegeven in de resultaten van de meta-evaluatie fietsstimuleringsprojecten, wordt er een tool aangeboden om een e-bike en aan te schaffen en vertelt Eric Mink hoe je opgedane kennis naar het volgende niveau tilt.

  Lees meer...
 • 22-11-2017

  Talking Traffic in gesprek

  De geautomatiseerde toekomst komt eraan, daarover is iedereen het eens. Maar wanneer, waar, hoe? En vooral, welke kansen biedt dat en wat vergt dat? Daarover gaat de bijeenkomst 'Talking Traffic in gesprek'.

  Lees meer...
 • 1-11-2017

  Deadline aanmelden aanschafregel e-bike

  Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark? Maak dan gebruik van de voordelige e-bikes aanschafregeling. 

  Lees meer...
 • 11-10-2017

  Nieuwe ronde Mobility Lab

  Het Mobility Lab geeft ondersteuning om innovatieve mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en te testen. Jonge startups mogen hun concept pitchen, waarna 15 winnaars hun prototype de praktijk mogen testen in de regio’s Noord-Brabant en Rotterdam.

  Lees meer...
 • 6-10-2017

  Low Car Diet

  Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen jouw organisatie? Doe mee aan het Low Car Diet.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...