Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communitymanager Birgitta Jansen

"Door mensen in beweging te brengen ontstaat de meeste energie"

 

"Mobiliteit is meestal geen doel op  zich. Mensen verplaatsen zich om op een fijne plek te kunnen wonen, werken en genieten van het leven. Als communitymanager gebruik ik mijn brandstof om partijen in beweging te brengen, moet ik soms een noodstop maken of het stuur helemaal omgooien en een nieuwe weg vinden. Gaaf als dat kan helpen om Brabant bereikbaar te houden!".

 

 

 

Birgitta Jansen is communitymanager is communitymanager bij het bmn. Ze werkt als procesleider/facilitator/trainer onder andere voor XTNT Experts in Traffic and Transport, een verkeerskundig advies- en realisatiebureau. Birgitta combineert haar inhoudelijke kennis als verkeerskundige dagelijks met haar ervaring als theaterregisseur, musicalproducent en dansdocent.
 

Neem contact op met Birgitta via Birgitta@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Onno de Vries, Sanne KruyffJoris van Zijl en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 

 

 

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...