Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communitymanager Sanne Kruyff

"Als communitymanager zet ik mij in om belangen, ideeën en competenties te matchen en verbinden"

 

"Onze wereld verandert in een hoog tempo. Dit vraagt niet alleen om technologische innovaties en tastbare ingrepen. Het vraagt vaak om sociale innovatie en het veranderen van minder tastbare dingen zoals mentaliteit of gedrag. Het besef bijvoorbeeld dat we door met elkaar samen te werken, organisaties onderling maar ook organisaties en de overheid, verder komen en grotere resultaten bereiken. Maar dit gaat uiteraard niet vanzelf. Daarom zet ik me als community-manager in om belangen, ideeën en competenties te matchen en verbinden. Mijn doel is om mensen en organisaties te helpen bij het concretiseren en realiseren van hun (verander)doelen op een manier die bijdraagt aan een duurza(a)m(ere) Nederland waarin mobiliteit voor werkgevers geen hoofdpijn dossier is, maar juist kansen biedt. ”


Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Jolanda Smit - van OijenOnno de VriesBirgitta Jansen, Joris van Zijl en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...