Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communitymanager Sanne Kruyff

"Als communitymanager zet ik mij in om belangen, ideeën en competenties te matchen en verbinden"

 

"Onze wereld verandert in een hoog tempo. Dit vraagt niet alleen om technologische innovaties en tastbare ingrepen. Het vraagt vaak om sociale innovatie en het veranderen van minder tastbare dingen zoals mentaliteit of gedrag. Het besef bijvoorbeeld dat we door met elkaar samen te werken, organisaties onderling maar ook organisaties en de overheid, verder komen en grotere resultaten bereiken. Maar dit gaat uiteraard niet vanzelf. Daarom zet ik me als community-manager in om belangen, ideeën en competenties te matchen en verbinden. Mijn doel is om mensen en organisaties te helpen bij het concretiseren en realiseren van hun (verander)doelen op een manier die bijdraagt aan een duurza(a)m(ere) Nederland waarin mobiliteit voor werkgevers geen hoofdpijn dossier is, maar juist kansen biedt. ”


Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Jolanda Smit - van OijenOnno de VriesBirgitta Jansen, Joris van Zijl en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 28-11-2017

  Practical Knowledge Café: kennis delen

  In dit Practical Knowledge Café wordt er door Marie José Olde Kalter een inkijkje gegeven in de resultaten van de meta-evaluatie fietsstimuleringsprojecten, wordt er een tool aangeboden om een e-bike en aan te schaffen en vertelt Eric Mink hoe je opgedane kennis naar het volgende niveau tilt.

  Lees meer...
 • 22-11-2017

  Talking Traffic in gesprek

  De geautomatiseerde toekomst komt eraan, daarover is iedereen het eens. Maar wanneer, waar, hoe? En vooral, welke kansen biedt dat en wat vergt dat? Daarover gaat de bijeenkomst 'Talking Traffic in gesprek'.

  Lees meer...
 • 1-11-2017

  Deadline aanmelden aanschafregel e-bike

  Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark? Maak dan gebruik van de voordelige e-bikes aanschafregeling. 

  Lees meer...
 • 11-10-2017

  Nieuwe ronde Mobility Lab

  Het Mobility Lab geeft ondersteuning om innovatieve mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en te testen. Jonge startups mogen hun concept pitchen, waarna 15 winnaars hun prototype de praktijk mogen testen in de regio’s Noord-Brabant en Rotterdam.

  Lees meer...
 • 6-10-2017

  Low Car Diet

  Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen jouw organisatie? Doe mee aan het Low Car Diet.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...