Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Provinciaal coördinator 

“Deskundigheid van het bmn borgen”

 

 

Als provinciaal coördinator sta ik aan de lat om het Brabant mobiliteitsnetwerk zo goed mogelijk te laten functioneren. Ik neem deel in het enthousiaste kernteam. En ik verzorg de contacten binnen de provincie als opdrachtgever van het Brabant mobiliteitsnetwerk, van inhoudelijk mobiliteitsoverleg tot en met de afstemming met het bestuur. Ook richt ik mij op een goede samenwerking binnen het landelijke programma Beter Benutten Vervolg (met ministerie I&M en de B5-steden) waar wij tot en met 2017 onderdeel van uitmaken. Dat betekent in de praktijk een rol achter de schermen om de kwaliteit en de deskundigheid van het bmn te borgen. Zodat de mobiliteitsregisseur en de communitymanagers het gedachtengoed in de praktijk kunnen waarmaken samen met overheid, onderzoek, onderwijs en ondernemers."

 

Ewoud Vink is beleidsadviseur bij de cluster Mobiliteit & Infra van de provincie Noord-Brabant. En richt zich naast het Brabant mobiliteitsnetwerk vooral op het provinciale programma Fiets in de Versnelling, de brabantbrede samenwerking Ons Brabant Fietst, en het onderwerp Mobiliteit en Gedrag. Vanuit zijn opleiding als sociaal geograaf, met ruim 15 jaar ervaring in de overheids- en advieswereld, krijgt Ewoud energie van het verbinden van mensen én inhoud om zo bij te dragen aan maatschappelijke opgaven.

 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, communitymanagers Onno de VriesBirgitta Jansen, Sanne KruyffJoris van Zijl en communicatieadviseurs Eva van Rijnswou en Elise de Groot

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...