Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Provinciaal coördinator 

“Deskundigheid van het bmn borgen”

 

 

Als provinciaal coördinator sta ik aan de lat om het Brabant mobiliteitsnetwerk zo goed mogelijk te laten functioneren. Ik neem deel in het enthousiaste kernteam. En ik verzorg de contacten binnen de provincie als opdrachtgever van het Brabant mobiliteitsnetwerk, van inhoudelijk mobiliteitsoverleg tot en met de afstemming met het bestuur. Ook richt ik mij op een goede samenwerking binnen het landelijke programma Beter Benutten Vervolg (met ministerie I&M en de B5-steden) waar wij tot en met 2017 onderdeel van uitmaken. Dat betekent in de praktijk een rol achter de schermen om de kwaliteit en de deskundigheid van het bmn te borgen. Zodat de mobiliteitsregisseur en de communitymanagers het gedachtengoed in de praktijk kunnen waarmaken samen met overheid, onderzoek, onderwijs en ondernemers."

 

Ewoud Vink is beleidsadviseur bij de cluster Mobiliteit & Infra van de provincie Noord-Brabant. En richt zich naast het Brabant mobiliteitsnetwerk vooral op het provinciale programma Fiets in de Versnelling, de brabantbrede samenwerking Ons Brabant Fietst, en het onderwerp Mobiliteit en Gedrag. Vanuit zijn opleiding als sociaal geograaf, met ruim 15 jaar ervaring in de overheids- en advieswereld, krijgt Ewoud energie van het verbinden van mensen én inhoud om zo bij te dragen aan maatschappelijke opgaven.

 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, communitymanagers Onno de VriesBirgitta Jansen, Sanne KruyffJoris van Zijl en communicatieadviseurs Eva van Rijnswou en Elise de Groot

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 28-11-2017

  Practical Knowledge Café: kennis delen

  In dit Practical Knowledge Café wordt er door Marie José Olde Kalter een inkijkje gegeven in de resultaten van de meta-evaluatie fietsstimuleringsprojecten, wordt er een tool aangeboden om een e-bike en aan te schaffen en vertelt Eric Mink hoe je opgedane kennis naar het volgende niveau tilt.

  Lees meer...
 • 22-11-2017

  Talking Traffic in gesprek

  De geautomatiseerde toekomst komt eraan, daarover is iedereen het eens. Maar wanneer, waar, hoe? En vooral, welke kansen biedt dat en wat vergt dat? Daarover gaat de bijeenkomst 'Talking Traffic in gesprek'.

  Lees meer...
 • 1-11-2017

  Deadline aanmelden aanschafregel e-bike

  Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark? Maak dan gebruik van de voordelige e-bikes aanschafregeling. 

  Lees meer...
 • 11-10-2017

  Nieuwe ronde Mobility Lab

  Het Mobility Lab geeft ondersteuning om innovatieve mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en te testen. Jonge startups mogen hun concept pitchen, waarna 15 winnaars hun prototype de praktijk mogen testen in de regio’s Noord-Brabant en Rotterdam.

  Lees meer...
 • 6-10-2017

  Low Car Diet

  Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen jouw organisatie? Doe mee aan het Low Car Diet.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...