Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communitymanager Onno de Vries 

“De mensen in het gebied weten het beste welke verbeteringen werken”

 

“Als communitymanager van bmn ga ik vol enthousiasme op zoek naar energie bij bewoners, ondernemers, werknemers en bezoekers van gebieden waarin wij actief zijn. Deze mensen zijn elke dag in het gebied en weten als geen ander wat er nodig is om bijvoorbeeld de bereikbaarheid te verbeteren. Ik breng mensen samen, ga met hen op zoek naar een gedeelde ambitie en daarna vooral ook naar zichtbare oplossingen. Ik richt me daarbij vooral op oplossingen die we zelf met elkaar kunnen realiseren. Ik vind het fascinerend om te zien dat mensen met elkaar vaak veel verder komen dan ze vooraf zelf inschatten.”

 

Onno de Vries is communitymanager bij bmn en werkt daarnaast vanuit de coöperatie Volq voor gemeenten, woningcorporaties en maatschappelijke ondernemingen die plaats willen maken voor initiatieven van bewoners en organisaties. Onno heeft zo’n 15 jaar ervaring met gebieds- en overheidsparticipatie en gebiedsmarketing. Door zijn brede ervaring binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven weet hij zijn maatschappelijke betrokkenheid te koppelen aan zichtbaar resultaat.
 

Neem contact op met Onno via Onno@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Birgitta Jansen, Sanne KruyffJoris van Zijl en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 28-11-2017

  Practical Knowledge Café: kennis delen

  In dit Practical Knowledge Café wordt er door Marie José Olde Kalter een inkijkje gegeven in de resultaten van de meta-evaluatie fietsstimuleringsprojecten, wordt er een tool aangeboden om een e-bike en aan te schaffen en vertelt Eric Mink hoe je opgedane kennis naar het volgende niveau tilt.

  Lees meer...
 • 22-11-2017

  Talking Traffic in gesprek

  De geautomatiseerde toekomst komt eraan, daarover is iedereen het eens. Maar wanneer, waar, hoe? En vooral, welke kansen biedt dat en wat vergt dat? Daarover gaat de bijeenkomst 'Talking Traffic in gesprek'.

  Lees meer...
 • 1-11-2017

  Deadline aanmelden aanschafregel e-bike

  Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark? Maak dan gebruik van de voordelige e-bikes aanschafregeling. 

  Lees meer...
 • 11-10-2017

  Nieuwe ronde Mobility Lab

  Het Mobility Lab geeft ondersteuning om innovatieve mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en te testen. Jonge startups mogen hun concept pitchen, waarna 15 winnaars hun prototype de praktijk mogen testen in de regio’s Noord-Brabant en Rotterdam.

  Lees meer...
 • 6-10-2017

  Low Car Diet

  Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen jouw organisatie? Doe mee aan het Low Car Diet.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...