Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communitymanager Onno de Vries 

“De mensen in het gebied weten het beste welke verbeteringen werken”

 

“Als communitymanager van bmn ga ik vol enthousiasme op zoek naar energie bij bewoners, ondernemers, werknemers en bezoekers van gebieden waarin wij actief zijn. Deze mensen zijn elke dag in het gebied en weten als geen ander wat er nodig is om bijvoorbeeld de bereikbaarheid te verbeteren. Ik breng mensen samen, ga met hen op zoek naar een gedeelde ambitie en daarna vooral ook naar zichtbare oplossingen. Ik richt me daarbij vooral op oplossingen die we zelf met elkaar kunnen realiseren. Ik vind het fascinerend om te zien dat mensen met elkaar vaak veel verder komen dan ze vooraf zelf inschatten.”

 

Onno de Vries is communitymanager bij bmn en werkt daarnaast vanuit de coöperatie Volq voor gemeenten, woningcorporaties en maatschappelijke ondernemingen die plaats willen maken voor initiatieven van bewoners en organisaties. Onno heeft zo’n 15 jaar ervaring met gebieds- en overheidsparticipatie en gebiedsmarketing. Door zijn brede ervaring binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven weet hij zijn maatschappelijke betrokkenheid te koppelen aan zichtbaar resultaat.
 

Neem contact op met Onno via Onno@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Birgitta Jansen, Sanne KruyffJoris van Zijl en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...