Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communicatieadviseur Elise de Groot

“De sleutel ligt in het vinden van de gemeenschappelijke noemer”

 

“Verkeers- en mobiliteitsprojecten zijn nooit vanzelfsprekend. Stakeholders willen invloed kunnen uitoefenen. En zelfs dan zijn acceptatie en draagvlak niet gegarandeerd. Als communicatieadviseur verbind ik organisaties met hun omgeving. Door doelgroepen op een zinvolle manier te betrekken bij plannen en projecten. Vanuit mijn rol in het kernteam denk ik mee over de strategie, maar zet deze vervolgens ook om naar concrete activiteiten en middelen. Vaak met een andere invalshoek. Dat doe ik nooit alleen, maar altijd samen met anderen. Collega’s uit het kernteam. Leden van het mobiliteitsnetwerk. Of contacten uit de communities.”

Elise de Groot is communicatieadviseur bij strategisch communicatiebureau HVR Group in Den Haag. Een bureau dat over de traditionele grenzen van communicatie heen kijkt. Op zoek naar communicatie die mensen daadwerkelijk in beweging brengt. Die leidt tot nieuwe inzichten, tot andere verhoudingen en tot gedragsverandering.
 

Neem contact op met Elise via Elise@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Onno de Vries, Sanne KruyffBirgitta Jansen, Joris van Zijl en communicatieadviseur Eva van Rijnswou

 

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...