Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Communicatieadviseur Elise de Groot

“De sleutel ligt in het vinden van de gemeenschappelijke noemer”

 

“Verkeers- en mobiliteitsprojecten zijn nooit vanzelfsprekend. Stakeholders willen invloed kunnen uitoefenen. En zelfs dan zijn acceptatie en draagvlak niet gegarandeerd. Als communicatieadviseur verbind ik organisaties met hun omgeving. Door doelgroepen op een zinvolle manier te betrekken bij plannen en projecten. Vanuit mijn rol in het kernteam denk ik mee over de strategie, maar zet deze vervolgens ook om naar concrete activiteiten en middelen. Vaak met een andere invalshoek. Dat doe ik nooit alleen, maar altijd samen met anderen. Collega’s uit het kernteam. Leden van het mobiliteitsnetwerk. Of contacten uit de communities.”

Elise de Groot is communicatieadviseur bij strategisch communicatiebureau HVR Group in Den Haag. Een bureau dat over de traditionele grenzen van communicatie heen kijkt. Op zoek naar communicatie die mensen daadwerkelijk in beweging brengt. Die leidt tot nieuwe inzichten, tot andere verhoudingen en tot gedragsverandering.
 

Neem contact op met Elise via Elise@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
 

Maak ook kennis met mobiliteitsregisseur Tim Wille, provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Onno de Vries, Sanne KruyffBirgitta Jansen, Joris van Zijl en communicatieadviseur Eva van Rijnswou

 

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 28-11-2017

  Practical Knowledge Café: kennis delen

  In dit Practical Knowledge Café wordt er door Marie José Olde Kalter een inkijkje gegeven in de resultaten van de meta-evaluatie fietsstimuleringsprojecten, wordt er een tool aangeboden om een e-bike en aan te schaffen en vertelt Eric Mink hoe je opgedane kennis naar het volgende niveau tilt.

  Lees meer...
 • 22-11-2017

  Talking Traffic in gesprek

  De geautomatiseerde toekomst komt eraan, daarover is iedereen het eens. Maar wanneer, waar, hoe? En vooral, welke kansen biedt dat en wat vergt dat? Daarover gaat de bijeenkomst 'Talking Traffic in gesprek'.

  Lees meer...
 • 1-11-2017

  Deadline aanmelden aanschafregel e-bike

  Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark? Maak dan gebruik van de voordelige e-bikes aanschafregeling. 

  Lees meer...
 • 11-10-2017

  Nieuwe ronde Mobility Lab

  Het Mobility Lab geeft ondersteuning om innovatieve mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en te testen. Jonge startups mogen hun concept pitchen, waarna 15 winnaars hun prototype de praktijk mogen testen in de regio’s Noord-Brabant en Rotterdam.

  Lees meer...
 • 6-10-2017

  Low Car Diet

  Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen jouw organisatie? Doe mee aan het Low Car Diet.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...