Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Mobiliteitsregisseur Tim Wille

“Een beweging creëren die leidt tot een structurele samenwerking”

 

“Mijn bijdrage aan het Brabant mobiliteitsnetwerk is het verbinden van vraag met aanbod en de juiste mensen. Vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur en manager in mobiliteit breng ik veel kennis en expertise in plus een breed netwerk. De opgave vraagt van mij slim samenwerken, netwerken en persoonlijke kracht. Mobiliteitsregisseur is een nieuwe term die de lading goed dekt. Geen (programma)manager die op afstand stuurt, geen projectmanager die trekt maar een regisseur die in netwerken staat. Die met partijen zelf in gesprek treedt, inspireert, verbindingen legt, prikkelt en uitdaagt.”


“Naast mijn functie als mobiliteitsregisseur van het bmn ben ik werkzaam als mobiliteitsmakelaar in Rotterdam. Met ruim twintig jaar werkervaring in het bedrijfsleven werk ik als adviseur, ondernemer, lijn- en projectmanager bij diverse ondernemingen en organisaties. Ik ben initiatiefnemer en partner van Syndesmo, een denk- en doebureau dat mensen, inhoud en organisaties verbindt en daarbij Het Nieuwe Werken en Mobiliteit centraal stelt.”
 

Neem contact op met Tim via Tim@brabantmobiliteitsnetwerk.nl


Maak ook kennis met provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Onno de VriesBirgitta Jansen,  Sanne KruyffJoris van Zijl  en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 5-7-2018

  Innovatieprogramma Mobiele Stad

  Nieuwe mobiliteitsconcepten zijn volop in ontwikkeling. In deze bijeenkomst maak je als professional kennis met de MaaS experimenten in de hoogstedelijke milieus: het Paleiskwartier in 's Hertogenbosch en Stijp-S in Eindhoven.

  Lees meer...
 • 6-3-2018

  MaaS Congres 2018

  Mobility as a Service (MaaS) gaat de verkeers- en vervoerssector veranderen. Bezoek het congres over MaaS op 6 maart 2018.

  Lees meer...
 • 14-3-2018

  Happy Mobility Congres

  Tijdens het Happy Mobility Congres gaan we op zoek naar manieren om de stad in beweging te houden door duurzame en inclusieve mobiliteit.

  Lees meer...
 • 20-3-2018

  Intertraffic 2018

  Maak kennis met innovatieve oplossingen voor de mobiliteitssector.

  Lees meer...
 • 22-3-2018

  Webinars Beter Benutten

  Het programma Beter Benutten organiseert lunchwebinars. Per webinar krijg je in 45 minuten alle informatie van het betreffende project uit een regio.

  Lees meer...
 • 28-3-2018

  Congres Mobility FFWD

  Het congres voor nieuwe mobiliteit, OV en smart mobility. Met presentaties, netwerkmomenten en diepgang tijdens de co-creatie sessies binnen je eigen sector.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...