Samen voor een duurzaam bereikbaar Brabant

Mobiliteitsregisseur Tim Wille

“Een beweging creëren die leidt tot een structurele samenwerking”

 

“Mijn bijdrage aan het Brabant mobiliteitsnetwerk is het verbinden van vraag met aanbod en de juiste mensen. Vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur en manager in mobiliteit breng ik veel kennis en expertise in plus een breed netwerk. De opgave vraagt van mij slim samenwerken, netwerken en persoonlijke kracht. Mobiliteitsregisseur is een nieuwe term die de lading goed dekt. Geen (programma)manager die op afstand stuurt, geen projectmanager die trekt maar een regisseur die in netwerken staat. Die met partijen zelf in gesprek treedt, inspireert, verbindingen legt, prikkelt en uitdaagt.”


“Naast mijn functie als mobiliteitsregisseur van het bmn ben ik werkzaam als mobiliteitsmakelaar in Rotterdam. Met ruim twintig jaar werkervaring in het bedrijfsleven werk ik als adviseur, ondernemer, lijn- en projectmanager bij diverse ondernemingen en organisaties. Ik ben initiatiefnemer en partner van Syndesmo, een denk- en doebureau dat mensen, inhoud en organisaties verbindt en daarbij Het Nieuwe Werken en Mobiliteit centraal stelt.”
 

Neem contact op met Tim via Tim@brabantmobiliteitsnetwerk.nl


Maak ook kennis met provinciaal projectleider Ewoud Vink, communitymanagers Onno de VriesBirgitta Jansen,  Sanne KruyffJoris van Zijl  en communicatieadviseurs Elise de Groot en Eva van Rijnswou

 • Bel mij terug
 • Stuur een e-mail
Overzicht agenda
 • 28-11-2017

  Practical Knowledge Café: kennis delen

  In dit Practical Knowledge Café wordt er door Marie José Olde Kalter een inkijkje gegeven in de resultaten van de meta-evaluatie fietsstimuleringsprojecten, wordt er een tool aangeboden om een e-bike en aan te schaffen en vertelt Eric Mink hoe je opgedane kennis naar het volgende niveau tilt.

  Lees meer...
 • 22-11-2017

  Talking Traffic in gesprek

  De geautomatiseerde toekomst komt eraan, daarover is iedereen het eens. Maar wanneer, waar, hoe? En vooral, welke kansen biedt dat en wat vergt dat? Daarover gaat de bijeenkomst 'Talking Traffic in gesprek'.

  Lees meer...
 • 1-11-2017

  Deadline aanmelden aanschafregel e-bike

  Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark? Maak dan gebruik van de voordelige e-bikes aanschafregeling. 

  Lees meer...
 • 11-10-2017

  Nieuwe ronde Mobility Lab

  Het Mobility Lab geeft ondersteuning om innovatieve mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en te testen. Jonge startups mogen hun concept pitchen, waarna 15 winnaars hun prototype de praktijk mogen testen in de regio’s Noord-Brabant en Rotterdam.

  Lees meer...
 • 6-10-2017

  Low Car Diet

  Meer aandacht voor duurzame mobiliteit creëren binnen jouw organisatie? Doe mee aan het Low Car Diet.

  Lees meer...

Bekijk alle agendapunten...